Η Gavrilis Group S.A, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1992, στον Πειραιά από τον Θωμά Γαβρίλη.
 
Οι κύριες δραστηριότητες της Εταιρείας είναι η παραγωγή και εμπορία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, καλλυντικών,αρώματων και προϊόντων περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος.
 
Η Gavrilis Group απασχολεί 290 εργαζόμενους στα κεντρικά γραφεία και στα καταστήματα των πελατών. Τα εμπορικά ονόματα των προϊόντων της εταιρείας είναι Tommy G Cosmetics και Ak Make Up. 
 

Η εταιρία αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και τη Κύπρο την Επαγγελματική Σειρά Προϊόντων μαλλιών Faipa Cosmetics καθώς και  πολλούς καθιερωμένους οίκους, όπως Byblos, Ariland και Enliven

 
Η εταιρεία είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες στον τομέα των καλλυντικών. Έχει πελάτες σε όλη την Ελλάδα, μερικοί από αυτούς είναι οι ηγέτες των καταστημάτων καλλυντικών στη χώρα μας και πουλάει τα προϊόντα της σε όλα τα σύγχρονα καταστήματα σε stand που υπερβαίνουν τα 5 μέτρα στο καθένα.
 
Η Tommy G Cosmetics είναι μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων μακιγιάζ, προϊόντων περιποίησης προσώπου και σώματος, αρώματα και παιδικά. Η  AK Make Up είναι μια σειρά που αποτελείται από ολοκληρωμένη σειρά make up γνωστή και ως Adriana Karembeu Make Up.
 
Όλα τα παραπάνω προϊόντα παράγονται από το δικό μας εργοστάσιο το οποίο είναι ένα από τα πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ελλάδα, εξοπλισμένο με GMP, ISO.
 

Είναι το μοναδικό εργοστάσιο στην Ελλάδα με την άδεια να παράγει ιατροτεχνολογικά προϊόντα (CE)
 
Κάθε ένα από τα μηχανήματά έχει την ικανότητα να παράγει 2.500 τεμάχια / ώρα. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε άμεσα παραγγελίες από μεγάλες φαρμακευτικές και εταιρείες καλλυντικών για την παραγωγή προϊόντων fâchons. Το εργοστάσιό μας συνεργάζεται με ένα από τα μεγαλύτερα εργαστήρια των ΗΠΑ για τις νέες καινοτόμες φόρμουλες και τις πρώτες ύλες των προϊόντων μας που προέρχονται από τις ΗΠΑ και την ΕΕ.
 

Τα προϊόντα της σειράς "Tommy G" έχουν εξαχθεί σε πολλές χώρες, με εντυπωσιακή επιτυχία.
 
Από το 2014 η " Gavrilis Group S.A " έχει ασχοληθεί με την εξαγωγή του ελαιόλαδου με υψηλής ποιότητας «εξαιρετικό παρθένο». Αυτό το ελαιόλαδο προέρχεται από την περιοχή της Μεσσηνίας, στην οποία θέση ο Όμιλος εταιρειών Γαβρίλης» έχει τα δικά του περιβόλια με ελιές.
 
Σε αυτό το μέρος " Gavrilis Group S.A " κάνει την πλήρωση και συσκευασία με την επωνυμία ΘΩΜΑΣ ΓΑΒΡΙΛΗΣ